• Poser og vesker og krympehylseetikett Produsent-Minfly

Hvordan tilpasse matvakuumposer

Hvordan tilpasse matvakuumposer

Det er mange måter å velge matvakuumposer på.Vi vil kort forklare hva som er det mest passende valget ut fra materiale, kompositttype og materialegenskaper.

Tilpasset aluminiumsfoliepose

1. Materialkrav til matvakuumposer
Fordi det må støvsuges og noe må tilberedes ved høy temperatur, er RCPP det mest passende indre laget.Aluminiumsfolie kan legges til mellomlaget, noe som kan øke barriereegenskaper, skyggeegenskaper og unngå akselerert forringelse av mat.Overflatelaget kan bruke den mest brukte PET.

2. Sammensatte typer matvakuumposer
For tolagsmaterialer kan du velge PA/PE eller PA/RCPP, PET/PE eller PET/RCPP, og for trelagsmaterialer kan du velge PET/PA/PE, PET/AL/RCPP, PA/AL /RCPP, PET/ PA/AL/RCPP.

3. Materialegenskaper til vakuumposer
Materialegenskapene til matvakuumposer er fuktbestandige, temperaturbestandige, skyggegivende, duftbevarende, tøffe og høybarriere: blokkerer oksygen, vann og karbondioksid.Ingen forurensning: ingen bindemiddel er tilsatt, og det er ikke noe problem med gjenværende løsemiddelforurensning.

Egendefinert retortemballasjepose Minfly2

Forholdsregler for spesiallagde emballasjeposer: Bestem posetype, størrelse, materiale og tykkelse.Hvis det er prøver, er det best å sende dem direkte til fabrikken, slik at fabrikken kan sitere direkte i henhold til prøvene.


Innleggstid: 24. oktober 2022